SWIFT terapija

SWIFT je vrhunska revolucionarna mikrovalna terapija za liječenje bradavica. Swift je vrhunska moderna tehnologija. Ne koristi nikakve igle, injekcije ili kreme i brz je i jednostavan za korištenje. Imamo više od 20 godina znanja i iskustva u liječenju bradavica.
 

Prvi u Hrvatskoj posjedujemo SWIFT uređaj!


Swift mikrovalna terapija – najnovija usluga u Pedibonu

Imate bolnu bradavicu na nogama koja vas ometa u svakodnevnom životu? Želite iskoristiti najučinkovitiji tretman za njegovo trajno uklanjanje? Onda ne propustite najnoviju uslugu Swift mikrovalne terapije u podološkom centru Pedibon.

Bradavice, poznate i kao plantarne bradavice ili bradavice, zarazna su infekcija uzrokovana humanim papiloma virusom (HPV). Obično se javlja na vanjskim slojevima kože ispod stopala i može se čak proširiti na druge dijelove tijela ili s jedne osobe na drugu. Među raznim vrstama bolesti stopala, bradavice se smatraju jednim od problema koje je najteže liječiti. Ali zahvaljujući izumu Swift Microwave Therapy, u Pedibonu vam mogu pomoći da se riješite bradavica i svih njihovih posljedica. Zaronimo sada dublje u ovaj učinkovit "tretman uklanjanja bradavica".

Swift je novija napredna tehnologija, izvorno razvijena u Velikoj Britaniji i koristi se za liječenje lezija na koži. U podologiji, ovo je prvi učinkovit tretman koji se koristi za liječenje bradavica , za razliku od drugih tretmana koji su prije bili neuspješni.

U ovoj terapiji, fokusirani mikrovalni signal zrači u kožu točno na mjestu gdje je bradavica nastala. Ovaj signal ima temperaturu od oko 42-45 stupnjeva Celzijusa i zagrijava zaražene stanice koje okružuju bradavicu iznutra. Kao posljedica toga, ovo potiče bradavicu da oslobađa određene proteine u krvožilnom sustavu i omogućuje imunološkom sustavu tijela da identificira humani papiloma virus (HPV) tako da se može odmah boriti i pružiti olakšanje od bolnog stanja.
Swift mikrovalna terapija zahtijeva 3-4 tretmana od po 10-15 minuta. Tijekom svake sesije primit ćete više doza mikrovalne energije koje će trajati otprilike 2 sekunde. Međutim, broj doza varira jer ovisi o veličini i stanju bradavice. Svaki tretman zakazuje vaš podolog s razmakom od 4 tjedna kako biste se uskladili s imunološkim sustavom vašeg tijela.
Tijekom tretmana može se osjetiti manja nelagoda. Međutim, nije sa svima isto. Swift mikrovalna terapija brz je tretman koji traje samo nekoliko sekundi. Štoviše, nema potrebe za naknadnim previjanjem jer nakon tretmana nema ozlijede kože.
Svatko tko ima tvrdoglave bradavice i želi ih trajno ukloniti. Swift mikrovalna terapija nije samo sigurna, već je i jedan od trenutno najboljih tretmana. Međutim, ako imate bilo koje od sljedećih stanja, prijeko je potrebno konzultirati se sa svojim podologom.
  • Pejsmejker
  • Imunološka supresija
  • Loša periferna cirkulacija
  • Trudnoća/dojenje
  • Sposobnost zacjeljivanja je slaba

Osim toga, ovaj tretman nije prikladan za manju djecu, zbog mogućnosti boli tijekom tretmana, a istraživanje je pokazalo da većina bradavica nestaje kod djece bez intervencije.
Važno je znati da neće doći do trenutne promjene u izgledu bradavice. Stoga nemojte paničariti ako ne vidite promjene u izgledu! Ipak, promjenu ćete primijetiti tek nakon nekoliko dana. Zračenje mikrovalnih signala pokreće imunološki odgovor tijela. Imunološki sustav zahtijeva određeno vrijeme da odgovori i bori se protiv HPV virusa. Kako nastavljate pohađati tretmane, bradavica će se smanjiti u veličini i debljini.
Pokazalo se da SWIFT ima stopu uspješnosti od 76% nakon tri tretmana i da je došlo do potpunog povlačenja i 96% slučajeva je riješeno nakon 3 ili manje tretman, što ga čini jednim od najučinkovitijih dostupnih tretmana za liječenje bradavica i bradavica. Međutim, kao i kod bilo kojeg drugog tretmana za bradavicu, ne postoji 100% jamstvo da će tretman riješiti leziju.

Zaključak

Swift mikrovalna terapija poznata je kao najbolje rješenje za trajno okončanje svih problema povezanih s bradavicama. Možete biti sigurni da će bradavice zauvijek nestati nakon završetka svih tretmana i više vas nikada neće progoniti! Štoviše, najbolji dio ovog tretmana je kratko vrijeme tretmana, vrlo učinkovit, potrebno nekoliko tretmana (3-4 tretmana jednom/4 tjedna), nije potrebno previjanje, nema potrebe za kućnom njegom. Možete se vratiti svojim normalnim aktivnostima čim tretman završi. Dakle, ne dopustite da bradavice privuku većinu vaše pažnje; iskoristite Swift mikrovalnu terapiju kvalificiranog podologa u Pedibonu i riješite se problema jednom zauvijek.
Copyright © 2024. PediBon Medicinska Pedikura, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.