O meni

Podologija je moja prava strast iako ne i jedino polje moga profesionalnoga razvoja. Pripremajući se za rad u ovoj profesiji završila sam brojne tečajeve i specijalizacije te dugi niz godina radila kao medicinska sestra i skrbila o bolesnim stopalima. U profesiji podologa razvijam se posljednjih 15 godina.

Posebno se volim baviti problemom uraslog nokta, te poboljšanjem osnovnog podološkog postupka i brigom za proces regeneracije nakon liječenja uraslih noktiju. U radu mi je posebno  važna učinkovitost i prilika da pomognem. 

Treninzi i edukacije s Adrianom Arkada i Danielom Abratkiewicz, koji su inovatori Arkada metoda i UniBrace sistema, omogućili su mi usvajanje praktičnih osnova za tretmane različitih vrsta uraslih noktiju. 

_about_img

Marina Vranješ

_about_img

Znanja i iskustva

Znanja i iskustva standardne medicinske pedikure nadopunila sam novim protokolom rada i novim specijalnim instrumentima. Na taj način svojim pacijentima omogućujem usavršen i udoban tretman za svaki tip promjene. 
Copyright © 2024. PediBon Medicinska Pedikura, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.